Filip & Fredrik letar kärlek i lilla Grums

De har rest jorden runt, sänt direkt från New York, letat höjdare i hela Sverige, vakat in Obamas valseger, gett oss svar på livets märkliga frågor, tävlat i geografi och slagit Kajsa Bergkvist i längdhopp. Nu gör Filip & Fredrik helt om och åker till Grums för att hjälpa ensamma att finna kärlek.

Lite sällskap är en relationsdokumentär där Filip & Fredrik hjälper fyra människor i Värmland att hitta kärleken. Eller lite sällskap.
24-åriga Elin från Grums blev mamma vid 17 och haft ett lite struligt liv. Hon söker en pålitlig kille, 25-35 år, med lite stake i. Han ska ha arbete, bil och ordnade förhållanden. 59-årige Säfflebon Hans-Göran är synskadad och har bott med sin bror hela livet. Han gillar bilar, 50- och 60-talsprylar och har inte dejtat en kvinna på 35 år.

33-årige Stellan i Säffle är mellanchefen på ventilfabriken som är alldeles för blyg för kvinnor. Han är en glad, omtänksam, motorintresserad och vältränad kille som söker en framåt tjej som inte blir skrämd av tanken på att skaffa familj.
41-åriga Nina bor med sin 13-årige son i Säffle och har blivit bränd av ett antal män. Den senaste gjorde inte bara slut på fulaste sätt, han stal också hennes Saab.

Premiär: måndag 6 september 22.00 på Kanal 5