Erik & Mackan: Snygga & smärta – Säsongstart på TV6

Erik & Mackan är tillbaka i TV6 efter vårens succéartade djupdykning i snusk, bakterier och avföring. Den här gången ska de i stället med sedvanlig humor och sig själva som försökskaniner testa skönhets- och hälsoindustrin under parollen Erik & Mackan – snygga och smärta.

– Jag skulle ju kunna se ut som Brad Pitt i Fightclub på ett halvår om jag bara ville, hävdar Mackan Edlund. Den samtida skönhets- och hälsohysterin blir allt värre. Även för män. Och ett av de största manliga idealen är muskelhunken Brad Pitt. ”Fitta som Pitt” blir ledordet för Erik Ekstrand och Mackan Edlund när de ska testa hur snygga och smärta de kan bli under en säsong i TV6.

I programmet kommer de återigen att med hjälp av forskning och empiriska försök gå till botten med alla upptänkliga frågor om skönhet och hälsa. De kommer att utreda om det finns genvägar till skönhet, nagelfara den snabbt växande plastikbranschen, kolla varför vissa människor uppfattas som attraktiva, reda ut grooming-trenden bland män, jämföra snabb och långsam mat, djupdyka i sin psykiska hälsa, studera olika dieter och mycket mer. Följ Erik & Mackan under hösten så kommer du lära dig hur man blir lika snygg som Brad Pitt. Och du kommer att ha väldigt roligt på vägen.

 

Söndagen den 9 november kl 20:30 – på TV6