En callgirls dagbok – Ny TV-serie

I dramaserien En callgirls dagbok ser vi Billie Piper (från tv-serien Dr. Who) i rollen som en vacker prostituerad med ett perfekt dubbelliv. För sina föräldrar är hon Hannah, målinriktad och ambitiös sekreterare på en advokatbyrå som arbetar sena kvällar och knappt har tid att umgås med familj och vänner.

Hannah har en proper och klassisk stil och inte ens hennes närmsta vänner vet om att hon har en annan, mycket framgångsrik sysselsättning. För sina kunder är hon Belle – en förvandlingskonstnärernas drottning som tar sig an vadhelst skepnad hennes kunder behagar. För somliga är hon den blyga, oerfarna tjejen från landet. Och för andra tar hon rollen som dominant härskarinnan som tvingar sina klienter till lydnad. Belles mål är att få sina kunder att njuta så att hon kan ta bra betalt och hennes enda regel är att inte bli känslomässigt engagerad.
Sina riktlinjer till trots, en vacker dag händer det som inte får hända. Belle möter en ung, snygg kund som väcker hennes känslor och som får henne att kullkasta alla sina principer vad gäller hennes yrkesroll. Trots att första mötet blir en katastrof blir andra mötet fantastisk och Belle som lovat sig själv att aldrig avslöja sin riktiga identitet råkar försäga sig. Premiär söndag 6april 22:00 på Kanal 5.