Elin Kling till TV4

elinkling

I dag flyttar Elin Kling sin succéblogg Style by Kling till tv4.se. Värvningen av Elin är starten på ett bredare samarbete där stjärnbloggaren blir tv4.se:s modeprofil.

– Det här känns fantastiskt roligt. Om man får välja en modebloggare så är Elin det bästa valet och vi är väldigt glada att hon nu kommer till tv4.se, säger Rickard Henley, chef och ansvarig utgivare på tv4

Förutom bloggare blir Elin modeprofil även i andra sammanhang på tv4.
– Det här är ett led i en större satsning där Elin kommer att figurera i flera olika sammanhang som en övergripande modeprofil på tv4.se, säger Rickard Henley.

Elin Kling startade Style by Kling 2006. I dag har bloggen cirka 70 000 unika besökare och 350 000 sidvisningar i veckan.
– Det känns otroligt spännande att börja blogga på tv4.se. För mig är detta ett väldigt naturligt steg, och det kommer att bli utvecklande både för mig och för bloggen. Jag tror att med den målgrupp tv4.se har och min nuvarande läsarkrets, har vi möjlighet att skapa något unikt. Jag ser fram emot att träffa er alla på tv4.se/stylebykling, säger Elin.

1,2