Dubbelavsnitt och repriser av dramaserien Labyrint

dramaserien Labyrint

I torsdags hade TV4:s hyllade dramasatsning Labyrint premiär. På begäran från tittarna sätter TV4 nu in repriser av de första två avsnitten – och ett dubbelavsnitt av Labyrint nu på lördag.

I torsdags hade TV4:s dramasatsning Labyrint premiär. Serien är TV4:s största tv-dramasatsning någonsin och har hyllats av såväl tittare som tv-kritiker. Nu visar TV4 på begäran från just tittarna de två första avsnitten i repris, både vart och ett för sig och som dubbelavsnitt.

– Vi har fått så oerhört många positiva reaktioner på Labyrint. Det är också många som hört av sig om att de missat första avsnittet och vill att vi ska sända det i repris, så jag är glad att vi kan ge alla dem som har missat starten av Labyrint en ny chans att se serien, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

Det första avsnittet av Labyrint sänds i repris i morgon onsdag. Och torsdagens avsnitt repriseras på tisdag. Vill man i stället se de två avsnitten tillsammans visas de på nu på lördag (se nedan för tider).

Bakom manus till Labyrint ligger Lars Lundström, en av Sveriges absolut främsta manusförfattare med bland annat Tusenbröder, Pistvakt och Poliser på meritlistan.

Med Labyrint har Lars skapat ett genreöverskridande drama i tolv delar om fem storstadsbor – Fredrik (Jonas Malmsjö), Zahra (Meliz Karlge di Grado), Jonny (Björn Bengtsson), Filippa (Isabelle Moreau) och Carl (Robert Jelinek) – mitt i livet, och tillfreds med tillvaron. Men plötsligt inträffar något som får deras trygga liv att rasa samman. Något som för dem samman mot ett okänt öde. Och som för dem allt djupare in i en labyrint som de har svårt att ta sig ur.

Labyrint sänds på torsdagar klockan 21.00. Det andra avsnittet av Labyrint sänds nu på torsdag den 18 oktober klockan 21.00. Labyrint går också att se gratis på TV4 Anytime under en vecka efter sändningen i TV4.

Repriser i TV4 denna vecka:
Onsdag den 17 oktober klockan 22.35 – repris av ep 1.
Lördag den 20 oktober klockan 23.25 – repris av ep 1 och 2 (dubbelavsnitt).

Repriser i TV4 nästa vecka:
Tisdag den 23 oktober klockan 22.35 – repris av ep 2.