Drömmar blir verklighet i Roomservice

Drömmen om ett vackert och trivsamt hem står i centrum när Roomservice startar sin nya säsong. I första avsnittet tar Johnnie och Mattias med sig inredaren Frida Wanselius för att råda bot på kaoset i Sveriges fulaste sovrum.

I nya säsongen av Roomservice letar Johnnie och Mattias efter hem som verkligen behöver ett lyft. Ett risigt sovrum som man aldrig vill ta sovmorgon i, en murrig källare som behöver göras beboelig eller ett kök som lämnar allt att önska.
Det är dags för nya utmaningar när människors drömmar ska besannas med hjälp av hammare och pensel. Självklart följer Johnnie och Mattias favoritinredare med för att sätta form och färg på ofärdiga rum. Vi möter inredarna Jon Eliason, Lotta Bäcker, Lotta Agaton, Frida Wanselius och nya tillskottet Malin Jensen.

I första avsnittet följer vi med hem till 24-åriga Malin och Oscar som nyligen flyttat ihop. De trivs som sambos men har ett sovrum som kan utlösa en boendekris hos den mest harmoniska rumskamrat. En säng och inte mindre än två gamla trasiga soffor tar upp golvytan. En av sofforna tjänar som klädställning och den andra ska fungera som sittplats men är så sliten att den är allt annat än inbjudande. När de får gäster stänger de snabbt till sovrummet och varje morgon kastar de sig upp för att slippa se eländet. Malin och Oscar drömmer om ett rum där man vill ligga kvar och äta frukost på sängen lata helgmorgnar. Inredaren Frida Wanselius tar fram trollspöet och förvandlar det trista sovrummet till ett riktigt master bedroom med rejäla förvaringsutrymmen och tar med Johnnie och Mattias ut i skogen för att hitta inspiration.

Letar du efter bostad?

Kanal 5 – Roomservice onsdag 30 januari 20:00