Doreen Månsson och Hannah Graaf leder Idol Eftersnack

TV400 - Doreen Månsson och Hannah Graaf leder Idol Eftersnack

Tv-programledaren Doreen Månsson och sångerskan och modellen Hannah Graaf är Idols nya programledarduo i TV400 i höst. TV400 ger i år den trogna Idolpubliken inte bara en halvtimme med Idolsnack utan förlänger sändningen till en timme, med Idol Halvtid och Idol Eftersnack.

Doreen Månsson och Hannah Graaf leder i höst den nya och längre sändningen av Idol i TV400, Idol Halvtid och Idol Eftersnack. Redan i pausen av Idol 2007 i TV4 börjar Idol Halvtid i TV400. I sann fotbollsanda när spänningen är stor för alla fans som oroar sig för att deras favoritidol ska åka ut sänder TV400 Idol Halvtid. I programmet diskuteras uppträdandena samt juryns kommentarer. I Idol Eftersnack får idolernas största beundrare, deras fans, komma till tals, och självklart finns även den senast utröstade idolen på plats och pratar om sin tid i programmet och mycket mer.

Doreen Månsson har tidigare varit programledare för SVT:s Bolibompa och varit med i tv-serien Dreamteam, hon har även jobbat som samhällsreporter. Doreen har varit debattör på Sveriges Radio samt arbetar aktivt med mångfald inom media och håller seminarier om det.

– Då mångfald och integration är en hjärtefråga för mig fanns det ingen tvekan till att tacka ja till att vara programledare för Idol Eftersnack. Idol är enligt mig det program som gjort mest för mångfalden de senaste åren – alla kan vara med! säger Doreen Månsson.

Hannah Graaf är sångerska och fotomodell. Hon hade i slutet av 90-talet tillsammans med sin syster Magdalena popduon Graaf. 2006 deltog hon i Melodifestivalen med låten Naughty boy. Hannah är en av de mest medieexponerade kvinnorna i Sverige. Nu får idolerna möjlighet att ta del av hennes erfarenheter och råd.

– Eftersom jag själv har stor erfarenhet av media ser jag fram emot att dela med mig av den till de blivande idolerna. Det stödet kan vara en trygghet när den massiva medieexponeringen drar i gång för dem, säger Hannah Graaf.

Doreen Månsson blir också besökarnas röst i kontakten med idolerna på tv4.se:s Idolsajt.

Idol Halvtid och Idol Eftersnack har premiär fredagen den 5 oktober klockan 21.55 respektive 22.40 i TV400.