Christine Meltzer utser årets tv-tittare i ny frågesport

Christine Meltzer foto:tv4

I nya frågesportsprogrammet Årets tv-tittare sätter Christine Meltzer tv-tittarna på prov i kampen om titeln Årets tv-tittare. Det blir ett tillfälle att se tillbaka på året som gått och minnas alla oförglömliga tv-händelser. Programmet sänds i fyra delar med start den 5 januari i TV4.

De bästa, roligaste och mest uppmärksammade programmen under 2008 visas och det ställs svåra frågor om allt ifrån Hasse Aro i Efterlyst till Tony Irving i Stjärnor på is. Programmet är både en underhållande översikt om vad som faktiskt hänt under året som gått samt en spännande frågesport.

Förutom de tävlande i studion har även tittarna en unik chans att ta sig till finalen genom att delta i tävlingen via sms. Överskottet från alla sms går till Plan Sverige.

-Det känns väldigt kul att kunna summera tv-året på det här underhållande viset. Att dessutom göra det i en tävlingsform där tittarna kan vara med och samtidigt driva en insamling till Plan Sverige gör att det känns än mer relevant och bra, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4.

Programmet sänds i TV4 den 5, 6, 8 och 12 januari 2009 klockan 20.00.