Carolina frotterar sig bland rika ryssar

Carolina Gynning och Lidia Bouriak. Foto: kanal5

Carolina far till Moskva för att ta sig en titt på den nya ryska eliten. Hon träffar de rika och framgångsrika Moskvaborna och hänger med unga, ryska arvtagerskan Lidia som tar sig runt i staden i sin egen Hummer, inredd i rosa.

I dagsläget finns det kring 35 000 miljardärer i ett Ryssland som fortfarande präglas av stora inkomstklyftor och klasskillnader. Carolina undersöker det rika Ryssland och möter designers, popstjärnor och 16-åriga rikemansdottern Lidia som rör sig runt i hemstaden i sin egen specialdesignade Hummer eskorterad av två livvakter. Tillsammans med Lidia fixar Carolina håret på en fin salong för att kolla in Moskvas shopping och nattliv.

Carolina kastar sig rakt in i kändisfesterna och får snabbt nya vänner. Hon besöker ryska Elles modegala och träffar Rysslands mest kända programledare Andrej och hans dejt Xenia, Rysslands svar på Paris Hilton. För Carolina blir Moskvas nattliv en tidsresa tillbaka till 90-talet när hon trillar in på Dolph Lundgrens 50-årsfest, går på Ace of Base-konsert och springer på Dr Alban.

på tv nu

påminnelsePåminnelse för Kanal 5 – I huvudet på Gynning