Californication del 8 på TV4

Californication, ep 8.Foto: CBS/TV4

Hank får ett telefonsamtal som informerar honom om att hans pappa Al har gått bort. Hank får en flashback. Framför sig ser han sig själv och pappan bråka vid middagsbordet. Karen och Becca är också där. Hank säger att Al är en frånvarande farfar. Karen säger att Hank själv har varit väldigt frånvarande den sista tiden. Al säger att Hank måste vara med sin familj mer. Han förstår vad pappan menar och får ytterligare en flashback från inspelningen av ”A crazy little thing called love” där Hank nästan är otrogen med en snygg ung skådespelerska.

På vägen hem från middagen börjar Karen och Hank bråka rejält. Karen erkänner att hon har en affär med Bill och därefter bestämmer de sig för att göra slut för gott.

Karen försöker få Hank att åka till pappans begravning. Men Hank ägnar sig istället åt en kvinna som han träffar på en bar. När han kommer hem igen hittar han oöppnat brev som hans pappa skickat till honom ett par år tidigare. Där ber han om ursäkt för sina brister och skriver att han älskar honom och hans skrivande. Hank bryter ihop precis när Karen anländer till huset.

Del 8 av 12.

Visas på TV4 Torsdagen den 28 februari klockan 22.40

Du vet att du kan skapa tv-påminnelseromtv.se så att du inte missar ett enda tvprogram