Blossom kräver bättring – Toppform SVT

Blossom är missnöjd med deltagarna och tycker att de satsar för dåligt. För att få igång dem överraskar hon med ett riktigt tufft träningspass i Army fitness följt av en två timmar lång vandring. Tobbe blir oerhört provocerad och börjar allt mer fundera över om han verkligen ska vara kvar i Toppform. Del 4 av 10.

Toppforms deltagare Tobbe har problem. Han har kommit igång dåligt med både träning och nya matvanor och känner att han inte har den tid som krävs för att satsa helhjärtat. Blossom är missnöjd med Tobbe och tycker att även de andra deltagarna kunde satsa mer nu när de har fått en andra chans att vara med i Toppform.

– De behövde ruskas om ordentligt så jag anlitade en expert på något som kallas för Army fitness, berättar Blossom. Han fick köra ett riktigt tufft träningspass med dem och sen fick de ge sig ut och vandra över en mil. De här deltagarna får så otroligt mycket stöttning och hjälp – nu är det dags för dem att prestera något också.

Tobbe blir oerhört provocerad och börjar fundera över om han ska vara kvar i Toppform. Det drar ihop sig till ett dramatiskt avgörande.

I ett reportage får tittarna också se hur Catarina får hjälp av Toppforms kock Rune Kalf-Hansen att anlägga en liten köksträdgård och få igång sin kompost. Izla börjar träna magdans och får hjälp med sina fotproblem. Rätt skor är avgörande för att inte skada sig när man tränar. Per kom igång sent med löpträningen inför Lidingöloppet som är ett av delmomenten i Klassikern. I kvällens avsnitt får tittarna se hur det gick, klarade Per att genomföra loppet?

SVT1  Tisdag 4 dec 2007 kl 21.30