Betnér på ångestframkallande uppdrag – I ditt ansikte

Magnus Betnér och Martin Soneby. Foto:Helena Sandklef.

En ståuppares värsta mardröm är att hamna oförberedd framför en publik som inte tycker att något de säger är roligt. I höst ställs en av Sveriges mest populära ståuppare, Magnus Betnér inför enorma ångestframkallande utmaningar i ett nytt program.

Magnus Betnér är en av Sveriges allra populäraste ståuppkomiker som drar fulla hus på sina turnéer över hela landet. Hans föreställning ”Inget är heligt” sändes  framgångsrikt i Kanal 5 i december 2007. Han är känd som en provokativ och kritisk komiker som inte smörar för någon. I ”I ditt ansikte” kommer han att ställas mot olika publikgrupper, alla bestående av människor han vanligtvis ägnar mycket tid åt att göra satir om i sina shower. Betnér är till exempel känd för att driva mycket med kvällspressen, och följaktligen blir en av hans publiker tidningen Aftonbladets ledningsgrupp.

I programmet bjuds tittarna bjuds på en hel del ståupp, men får även följa Betnér i hans förberedelser i hur han ska få publiken att skratta samtidigt som han häcklar dem. 

Medverkar i programmet gör även ståupparen Martin Soneby och programmets producent Bobbo Krull (Känd från P3).

Premiär: I ditt ansikte – Måndag 15 september 21:55 på Kanal 5