Andreas Lundstedt grillar kända kvinnor – Ranking the Stars

Ranking the Stars foto:Daniel Jälmbratt.

I glittriga panelprogrammet Ranking the stars jämförs kända svenska kvinnor med varandra. Musikalstjärnan och Alcazarmedlemmen Andreas Lundstedt leder samtalet och redovisar listorna.

Tio kända svenska kvinnor sitter i panelen och har som uppgift att ranka sig själva och de övriga nio andra genom att svara på en rad känsliga frågor. Vem skulle ha sex på första dejten? Vem är snyggast? Vem smygläser pojkvännens sms?

För snacket står Malin Berghagen, Magdalena Graaf, Hannah Graaf, Josefin Crafoord, Hannah Widell, Annika Jankell, Tess Merkel, Anna Book, Sanna Bråding samt Hanna Hedlund och Ann Söderlund som delar på en plats i den tiohövdade panelen.

Det blir skvaller, hemligheter och lite naket när programledaren Andreas Lundstedt frågar ut panelen om deras åsikter om varandra och sig själva. Vem sätter sig själv som nummer ett på snyggastlistan? Och vem litar inte på sin bästa väninna? Men det är inte nog med det. Hundra vanliga svenska killar har också fått ranka våra tio stjärnor genom att svara på samma frågor och när killarnas svar ställs mot panelmedlemmarnas svar blir det förvånade utrop, upprörda känslor och skratt.

Premiär: Kanal 5 Ranking the Stars söndag 7 oktober 19:00