Allsång i TV4 – direkt från Liseberg med Lotta Engberg

I juni har Lotta på Liseberg premiär i TV4. Under åtta måndagar leder folkkära Lotta Engberg direktsänd allsång från Liseberg. Lotta bjuder in en stjärnspäckad artistelit till uppträdanden och allsång. Hela publiken hänger med.

– Vi är väldigt glada över att kunna bjuda alla tv-tittare på skönsjungande allsång i TV4 i sommar. Lotta Engberg är inte bara en av våra mest folkkära artister utan också en mycket skicklig och rutinerad programledare. Jag är övertygad om att den sångglädje som finns hos Lotta och den stora publiken på Liseberg kommer att kännas ända hem i tv-sofforna, säger Fredrik Arefalk programchef TV4-Gruppen.

Under sommaren gästas Lotta av kända artister och svenskar som uppträder med egna nummer inför publiken som sjunger med under ledning av Lotta. Både publiken och tv-tittarna har även möjlighet att delta i ett nytt lotteri.

Lotta Engberg är en av Sveriges mest etablerade och erfarna artister med ett brett register inom tv, dansband, melodifestival och mycket annat inom nöjesbranschen. Redan 1993 klev Lotta in i TV4, då som programledare för Kär och galen. Förra hösten blev hon ny programledare för Binglotto som direkt fick känna på Lotta-effekten med kraftigt ökade tittarsiffror. Våren 2008 tog hon Laxås kör till en tredje plats i TV4:s Körslaget.