The Flash

The Flash

Barry Allen vaknar upp nio månader efter att han träffats av en blixt från en partikelaccelerator och upptäcker att olyckan gett honom en udda förmåga – han har blivit supersnabb. Han beslutar sig för att ägna sitt liv åt att lösa brott.

I en värld där blixtar kan förändra öden vaknar Barry Allen upp till en ny, övermänsklig existens. Upptäckten av hans övernaturliga snabbhet för honom in på en oväntad bana – brottsbekämpning.

När Barry Allen, efter en dramatisk olycka involverande en partikelaccelerator, vaknar upp från en nio månader lång koma, är ingenting sig likt. Han har fått en förmåga som skiljer honom från alla andra – en övermänsklig snabbhet. Med en nyfunnen kraft och ett brinnande rättvisepatos väljer Barry att ägna sitt liv åt att bekämpa brott och orättvisor. Genom att bli The Flash, tar han sig an utmaningen att skydda sin stad och dess invånare från de faror som hotar. Barrys resa är inte bara en kamp mot tidens gång, utan även en inre kamp där han måste lära sig att behärska sina nya förmågor och förstå sitt sanna jag.

Tv-serien hade premiär i måndag, 6 oktober 2014. Läs mer om serien The Flash