Billions

Billions

Statsåklagaren Chuck Rhoades (Paul Giamatti) och den amitiösa hedgefondkungen Bobby Axelrod (Damien Lewis) hamnar på en explosiv kollisionskurs där båda använder all sin makt för att undanröja den andra…

I den högoktaniga världen av makt och pengar kolliderar två titaner i en kamp som definierar gränsen mellan rättvisa och girighet. ’Billions’ är en fängslande berättelse om ambition, maktspel och de oöverstigliga klyftorna mellan rätt och fel.

I hjärtat av New Yorks finansdistrikt utspelar sig en dramatisk kraftmätning mellan två av de mest inflytelserika figurerna i den amerikanska ekonomin. Statsåklagaren Chuck Rhoades, spelad med intensitet av Paul Giamatti, och den briljanta hedgefondmagnaten Bobby ’Axe’ Axelrod, porträtterad av Damien Lewis, dras in i en intensiv kamp där ingen utmaning är för stor och ingen fiende för liten. ’Billions’ är en skickligt konstruerad serie som utforskar de komplexa dynamikerna i makt, pengar och moral. Med skarpa dialoger och en oförutsägbar handling bjuder serien på en djupdykning i de mörka korridorerna av amerikansk högfinans, där varje drag kan vara avgörande. Medan Chuck använder lagens fulla kraft för att fånga sin nemesis, använder Axe sin outtömliga resurs av rikedom för att hålla sig ett steg före. Det är en katt-och-råtta-lek på högsta nivå, där gränsen mellan hjälte och skurk ständigt suddas ut.

Tv-serien hade premiär i lördag, 16 januari 2016. Läs mer om serien Billions