The Boys

The Boys

THE BOYS är en satirisk titt på vad som händer när superhjältar, lika populära som kändisar, lika inflytelserika som politiker och vördade som gudar, missbrukar sina supermakter snarare än att använda dem för gott. Det är den maktlösa mot den supermäktiga när The Boys inleder en hjältejakt för att avslöja sanningen om ”de sju” och deras formidabla ”vought-backing.”

I en värld där superhjältar går över gränsen, tar ’The Boys’ oss på en vågad resa för att avslöja mörkret bakom hjältarnas glansiga fasad.

’The Boys’ är inte din vanliga superhjälteserie. Med en skarp satirisk kant utforskar den de mörka konsekvenserna av när de som är tänkta att skydda oss, istället blir de vi behöver skydd från. I centrum står en grupp osannolika hjältar – The Boys. De är fast beslutna att avslöja sanningen om ’De Sju’, en elitgrupp av superhjältar, och deras skumma bakomliggande organisation, Vought. Genom att blanda svart humor med spännande action, utmanar serien vår syn på makt, berömmelse och moral. ’The Boys’ är en oemotståndlig berättelse om kampen mellan David och Goliat i en tid där superhjältar inte längre är synonymt med godhet.

Tv-serien hade premiär i onsdag, 24 juli 2019. Läs mer om serien The Boys