Hasses brorsas låtsassyrras kompis

Kitty Jutbring är programledare för Hasses brorsas låtsassyrras kompis. Foto: Johan Sundell

Kvällens tema: sex. Kitty och panelen tar reda på hur det kan kännas att ha sex första gången och hur höga förväntningarna kan vara. Popgruppen Hästpojken, September och Samuel Giers i Mando Diao berättar om sina första sexupplevelser. Och så bjuder Kitty som alltid på varningar och tittartips. Del 9 av 16. Programledare: Kitty Jutbring.
påminnelsePåminnelse för SVT1 – Hasses brorsas låtsassyrras kompis

4 reaktion på “Hasses brorsas låtsassyrras kompis

 1. jennifer

  Kitty, du e ju en sån jävla häftig brud.
  Du e min idol !!
  Häftiga kläder, coolt hår !!!
  Ååååh, jag närdar ”hasses brorsas låtsas systers kompis” !!!
  och även din blogg, och när du e i radion 😛
  Du e bäst, glöm aldrig de<3

 2. Julia

  Hej Kitty! Jag måste säga att du är den grymmaste personen i hela världen! Du äger! Jag skulle vilja vara som du, för du vågar vara den du är och du står för det du säger! Min pappas kompis barn(hängde du med?:-P) har varit tillsammans med dig btw^^ ha det asgött och lycka till på fredag, du kommer vinna hela skiten! <3puss och kram<3

 3. PandaBear96

  Hej! Kitty här kommer några frågor
  1.jag har haft mens ungefär 2år och jag vill börja använda tampong men vet inte vart jag stoppar upp den i puppan xD
  2.det här hände när jag var och badade med fritte xD vi badade och jag tänkte när jag kommer hem kommer jag få det dära skiten tänkte jag sen åkte vi och badade då när vi skulle åka tillbaka och jag la ner bikinin då var det rött jag bah tänkte nej jag har fåt mens :/ då vågade jag inte berätta att jag hade fått det så då åkte vi tillbka till fritte sen då kom jag dit gick jag in på toaletten då hade det kommit ganska mycket blod xD sen åkte jag hem 🙂 dagen efter så gick jag på fritte igen då sa jag till Kathrine min fritids lärare att jag hade fått det hon sa vad piiiinsamt xD så jag tänkte hoppas inte någon kille såg det liksom men då borde dom ha skrattat eller något 🙂
  Hejdå ifrån En Tjej som alltid känner efter före om hon kan bada 🙂

Kommentarer inaktiverade.